Neked mi jut eszedbe arról ha egy 21 éves pasi ilyen cipőt kezd el hordani. Utal valamire, ugye? Elhagyjam?

Miért lenne buz1?
akkor már rég nem lenne veled,mondjuk nem is értem miért maradt veled ha neked egy ilyen cipő miatt már az jár a fejedben hogy elhagyd

Szerencsétlen fickó, nem elég, hogy ízlésficama van cípők terén, de ez párkapcsolatban is kiüt. A barátnője van annyira bamba, hogy egy cipő miatt vagy egyből elhagyja, vagy buz|nak feltételezze.
Részvét neki.

Nekem az jutna eszembe, hogy: De ari! *-*
Lehet jó a humora és brahiból hordja, vagy örök gyerek. Vagy ez volt a kedvenc meséje gyerek korában és nosztalgiázik, mert vicces.
Egyébként én tavaly, a párom 41. szülinapjára, csináltattam neki Naruto-s pólót. (közös kedvenc animénk) Tetszett neki és gyakran hordja.
A hervees-ben is láttam minap superman-es és batman-es cipőket. Felnőtt méretekben. Egy superman-os övet még én is vettem.
Ha nem színházba, vagy egyéb komolyabb helyre akarná felvenni ezt a cipőt, én hagynám a helyedben.
41 évesen? de gondolom ő valami autista lehet vagy nemtudom. egy pasi legyen férfias, erős, és legyen komoly. már azsem tetszik hogy hjasbaba, de még elfogadtam de hogy buz1 legyen... nem tudom honnan a pitsámból gondoltam hogy ebből lesz vcalami :( köszi a válaszokat azér, puszi.
Kitty :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!