Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Neked mi jut eszedbe arról ha...

Neked mi jut eszedbe arról ha egy 21 éves pasi ilyen cipőt kezd el hordani. Utal valamire, ugye? Elhagyjam?

Figyelt kérdés

[link]

és ez nem vicc, valóban létezik ilyen felnőtt méretben és mérgesdrága....:S

2014. aug. 31. 17:14
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%
Te neked nem való még pasi,dobjad és várj még 5 évet jó?
2014. aug. 31. 17:27
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne buz1?

akkor már rég nem lenne veled,mondjuk nem is értem miért maradt veled ha neked egy ilyen cipő miatt már az jár a fejedben hogy elhagyd

2014. aug. 31. 17:27
 13/27 anonim ***** válasza:
71%
Hol lehet ilyet rendelni? :D Szerintem király
2014. aug. 31. 17:28
 14/27 anonim válasza:
239ft-1dollár, kb 9500 ft a cipő még nem méregdrága. Csak arra utal hogy nagy pikachu rajongó. Ha szereted elfogadod olyannak amilyen és veszel neki mellé pólót is :), ha nem szereted akkor hagyd el ha téged zavar. De az is lehet hogy nem magának rendeli. Ülj le vele és beszéljétek meg ha fontos neked!
2014. aug. 31. 17:28
 15/27 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen fickó, nem elég, hogy ízlésficama van cípők terén, de ez párkapcsolatban is kiüt. A barátnője van annyira bamba, hogy egy cipő miatt vagy egyből elhagyja, vagy buz|nak feltételezze.

[link]

Részvét neki.

2014. aug. 31. 17:29
 16/27 A kérdező kommentje:
amikor megismertem nem buz1skodott még.... most honnan a pitsából tudjam mennyit jelent egy dollár ?
2014. aug. 31. 17:30
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az jutna eszembe, hogy: De ari! *-*

Lehet jó a humora és brahiból hordja, vagy örök gyerek. Vagy ez volt a kedvenc meséje gyerek korában és nosztalgiázik, mert vicces.

Egyébként én tavaly, a párom 41. szülinapjára, csináltattam neki Naruto-s pólót. (közös kedvenc animénk) Tetszett neki és gyakran hordja.

A hervees-ben is láttam minap superman-es és batman-es cipőket. Felnőtt méretekben. Egy superman-os övet még én is vettem.

Ha nem színházba, vagy egyéb komolyabb helyre akarná felvenni ezt a cipőt, én hagynám a helyedben.

2014. aug. 31. 17:30
 18/27 anonim válasza:
Gyűlöllek kérdező.
2014. aug. 31. 17:36
 19/27 A kérdező kommentje:

41 évesen? de gondolom ő valami autista lehet vagy nemtudom. egy pasi legyen férfias, erős, és legyen komoly. már azsem tetszik hogy hjasbaba, de még elfogadtam de hogy buz1 legyen... nem tudom honnan a pitsámból gondoltam hogy ebből lesz vcalami :( köszi a válaszokat azér, puszi.

Kitty :)

2014. aug. 31. 17:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
oké, ronda a cipő, de te ritka ostoba egy p1csa vagy, és szerintem ezt itt senki nem vitatja.
2014. aug. 31. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!