Tudnátok ajánlani boltokat?
sziasztok!holnap apukámmal elmegyek vásárolni és tudnátok boltokat ajánlani? helyileg veszprémben!cipőt is szeretnék mivel márciusban kaptam egy adidast csak kinőttem vagyis már kicsit kényelmetlen.. én vans-re gondoltam azok jó cipők? áruk mennyi?
egy rap-sapkát is szeretnék mert a régit elajándékoztam.. nem tudtok valami jót ami árban se 7-8 ezer? ruhát hol vegyek? vvalami divatos árban nem túl magas üzlet?
rap sapka xdddd
az esetleg snapback, vagy fullcap. vans 15 körül van, szerintem bűn rondák, ezért nem is vettem egyet sem, nem tudom a minőségüket.
A vans cipők elég minőségiek, kb. 15 ezer forintba fájnak. Vehetsz még esetleg converse-t, de az se a legolcsóbb márka.
Boltok: H&M, Bershka, Zara, New Yorker, Mango, C&A (bár én utálom, viszonylag olcsó, és lehet, hogy találsz valami jót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!