Nylon kérdése:
Harisnya vagy combfix? Milyen színű?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 14:25
11/15 A kérdező kommentje:
Nem kizárólag de vannak belőle nagyon szép darabok is amik igen inkább alkalmakra valók de egy sima testszínű harisnya is feldobja a lábat! :)
2014. szept. 1. 10:05
12/15 anonim válasza:
A testszínű ami tényleg az beige néven, az annyira világos, hogy szinte nem is lehet észre venni, nekem is van, de felhúzva nem feltűnő. Sötétebb barna, fekete feltűnőbb,vagy a vastagabbak,minél vastagabb annál feltűnőbb.
Vagyis azt akartam kihozni ebből, hogy sokan csak normál egyszerű pár 100 ft-os harisnyákat hordanak még alkalomra is, igényes, mintás, lurexes alkalmi harisnyákat nem.
Egyszerű harisnya nekem csak akkor szép, ha fényes és feltűnő,sötétebb színű.
13/15 Ági 22 válasza:
Egyelőre még combfixet, nincs olyan hideg. Ha picit rövid a szoknyám, akkor 40 denes harisnyanadrágot.
Ja, és testszínű a kedvencem, minta nélkül.
14/15 anonim válasza:
Nyáron harisnya nélkül, ősztől tavaszig testszínű, fekete esetleg szürke harisnyanadrágot hordok.
15/15 anonim válasza:
Testszínü, esetleg fekete harisnyanadrágot hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!