Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben kell lenned az évnyitón?...

Miben kell lenned az évnyitón? Szoknyában vagy nadrágban?

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálunk kötelező a szoknya, és komolyan is veszik a tanárok, tehát ha nem az van rajtunk már szólnak érte.

Engem kifejezetten nem zavar mert én szoknyás lány vagyok, leginkább csak szoknyákat hordok, nagyon hideg időbe meg esőbe hordok csak nadrágot.

Egyszer volt még általánosba amikor évnyitóra, kivételesen nadrágba mentem, akkor azért volt így mert sérülésem volt a lábamnál, és be volt kötve.

Nálunk a mi sulinkba a nadrágot ünnepségeken nem nézik el a lányoknál, csak nagyon indokolt esetben, akkor is csak akkor ha a szülő előre szól nehogy megszívassák a gyerekét.

2014. aug. 29. 13:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Szoknya, és u.t.á.l.o.m.
2014. aug. 29. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk mindegy,de fura mód az egyberuhákat szeretem,viszont a szoknyákat nem annyira,szóval nadrágban megyek.
2014. aug. 31. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!