|Orfeusz| kérdése:
Minőségi, tartós, normál (hosszú) esernyőt hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Akarok venni egy nem összecsukható viszonylag nagy férfi esernyőt, mert az összecsukható kínai lomokból már elegem van. Lehetőleg 3000 forint körül.2014. aug. 27. 18:13
1/4 anonim válasza:
A nem összecsukhatós mindig tovább bírja, akár a kínai is. Ha van a közelben, akkor az Ikeát ajánlom amúgy, bár ami nekem van onnan annak egyenes a nyele így nem tudom a karomra akasztani, ez kis hibája. [link]
2/4 anonim válasza:
Nekem a Rossman-os összecsukható is jól szuperált.
3/4 A kérdező kommentje:
Ó, az ikeásat ismerem, van is itthon 5 darab :) Csak az én 187 centis magasságomhoz kicsik átmérőben. Egy hete voltam ott és körülnéztem, van-e nagyobb, de sajnos nincs.
2014. aug. 31. 14:17
4/4 anonim válasza:
Ezt találtam, ami nagyon az átlagnál, ez 132 cm átmérőjű: [link]
Egyébként táskás/bőröndös boltokban érdemes lehet körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!