A kínaiban minden ócska ruha piszok drága, viszont Pesten sem ismerek más boltot, melyikben lenne érdemes nézelődni?
Mivel falun lakom, szinte egész életemben csak kínaikban vásárolgattam, mert azért a pólók is, nadrágok is nekem kihúzták 2-3-4 évig, és azért az bőven elég volt. Most viszont, lehet, hogy csak én érzékelem furán, olyan robbanásszerű változás történt, hogy egy farmernadrág 5.500 Forintba kerül, és 2 hónap után elkopik a combom között.
Milyen boltokat ajánlanátok Pesten, plázákban, ahol minőségi ruhákat lehet venni, viszonylag olcsón?
Olyanokra gondolok, hogy például pólók, felsők, blúzok 2-5 ezerért, nadrág 3-6 ezerért, és inkább egyszerűbb, letisztult, normális darabok, nem azok az agyon divatosak.
H&M? Háda? Invázió? Ezekre gondoltam hirtelen.
Köszönöm!
17/L
nézz körben egy plázában mikor leárazások vannak (pl most a nyár végi, meg ősszel is lesz majd)
így jóval olcsóbban meg tudod venni a neked tetsző ruhákat
a többsége egész jó minőségű, de ha megfogod az anyagán úgyis érezni milyen
Ki lehet fogni fast fashion boltban farmert 5-6 ezerért, bár az átlag olyan 8-10 ezer körül kezdődik, jah és ezeknek is kikopik a combod közt 2-3 hónap alatt, szóval h ezt nézed, akkor a kínai már nem is olyan rossz.
Annyi előny lehet, hogy talán találsz normális felsőket ami nem tiritarka, meg nincs telenyomva csillámmal, viszont az olcsóbbaknak elég ócska az anyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!