Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeged Árkádban valami jó...

Szeged Árkádban valami jó ruházati bolt?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok mint pl a cipőknél a deichmann, nem üszök kínai de nem is nagyon drága , olyan aranyközép út féle ..

Kabátot szeretnék venni őszre, 10 ezer ft-ból lehet kapni az Árkádban, melyik boltban ?

2014. aug. 22. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy van. Itt megtalálod az üzletek listáját.

[link]

2014. aug. 23. 02:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
C&A en ott vettem cuccokat, voltak tok jok :)
2014. aug. 23. 10:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Wow, megváltozott a honlap :D

Amúgy én ezeket szeretem (az oldalról nézem, nehogy valamit kifelejtsek, szóval abc sorrendben):

Bershka

C&A

H&M

(Mayo Chix)

New Yorker

(Orsay)

(Promod)

Pull&Bear

Stradivarius

Takko

Tally Weijl

Terranova

Amiket zárójelbe raktam, azokat nem annyira szeretem, de azért néha találok ott is valami jót.

Máshova szinte már be se nézek, csak ha már ezekkel végeztem, és még van pénzem&időm :)

10 ezer kicsit szűkös, de őszi meg lehet belőle. Én pl Stradiban vettem ennyiért nagyon szépet még 2 éve, de akkor az le volt árazva, mert már január volt...

De ha kicsit kibővíted, mondjuk 15 ezerre, abból simán kijössz.

Kínai amúgy nincs is Árkádban :D Viszont szinte az összes üzlet alsó középkategória, szóval nem drágák. Ja, és ezekre azért jellemző, hogy Kínában gyártják a ruhákat, de nem értem, ez miért para.

A kérdésből gondolom, hogy először jársz (majd) az Árkádban, szóval ajánlom a kávét(vagy bármi mást, pl a szendvicsek is nagyon jók, nyami) a Coffeeshop Company-ban, valamint a fagyit a cukrászdában/fagyizóban(?), ill. a földszinten (nevét mindig elfelejtem). Az éttermek viszont szerintem egytől-egyig pocsékak. Esetleg az ázsiai/kínai elmegy.

2014. aug. 26. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!