Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen divat ez most a fiúk...

Milyen divat ez most a fiúk körében?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban látom, hogy rövidnadrághoz ilyen rövidebb szárú egyszínű fekete zoknit húznak, titokzokni és bokazokni helyett. Nincs lábszárközig felhúzva mint a deszkásoknak, de boka fölött végződik a zokni szára és néha még a egy kicsit a cipőbe is bele van tűrve. Ma például 4 ilyen srácot is láttam de úgy összegezve egyikük sem volt elhanyagolt külsejű, csak ezen akadt meg a szemem. :)

2014. aug. 21. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem divat, egyszerűen csak ilyen zoknijaik vannak, így ezt veszik fel...
2014. aug. 21. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ez nem hiszem h divat, és nem tudom miért kell ezzel foglalkozni, főleg h elég értelmetlenül írtad le milyen zokni, nem boka zokni, de bokáig vagy kicsit fölé ér, de közbe a cipőbe is bele van tűrve :D Hát nagyszerű :D
2014. aug. 21. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem a divat miatt van. Utcán nem szoktam zoknikat nézni, de majd legközelebb megfigyelem:), az osztályomban a fiúkra viszont még emlékszem. A suli végén, mikor már meleg volt akkor többen jöttek rövid vagy térdnadrágban meg tesi órán is észre lehetett venni. A lányok szandált húztak vagy cipőt, de ők bokazoknival/titokzoknival tették, a fiúk pedig rendes hosszú zoknival. Tesi órára a legtöbb lány titokzoknit húzott fel, míg a fiúk többsége maradt a hosszúnál. Szerintem náluk ez nem annyira fontos, erre nem figyelnek, nem foglalkoznak vele. Mondjuk lehet, hogy a swag, yolo vagy nem tudom milyen fiúknál már ez az alap, de nálunk ez azért annyira még nem terjedt el. Lehet, hogy idővel ez is olyan tiltott dolog lesz náluk mint a szandál+zokni és majd mindenki áttér a titokzoknira, de most még nem. Lányokon egy kicsit igen, ha nagyon rontja az összképet, de fiúkon egyáltalán nem zavar meg egyébként se nagyon foglalkozok azzal, hogy ki mit vesz fel és az mennyire divatos vagy nem tudom.
2014. aug. 21. 15:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Zoliman, ha te érthetőbben meg tudod fogalmazni akkor csak hajrá! :) Addig pedig érd be ezzel a képpel: [link] (itt csak a zokni hosszán van a lényeg) Többieknek pedig köszönöm az eddigi hozzászólásokat. :)
2014. aug. 21. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a normál zokni, normál hosszúságú, a rövidebb titokzokni a hosszabb meg térdzokni.
2014. aug. 21. 19:54
 6/8 A kérdező kommentje:
A rövidebb a bokazokni: [link] A titokzokni pedig ez: [link] Sokan hiszik, hogy semmi különbség a kettő között, pedig szemmel láthatóan van. :)
2014. aug. 21. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Most ezen tényleg kár filózni.

Pár cm eltérés lehet a normál boka zokniknál, ez a 2 ugyan az végül is.

[link]

[link]

2014. aug. 21. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális hosszúságú zokni, szerintem.
2014. aug. 22. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!