Ciki lenne esőben ebben menni suliba? Kép
Figyelt kérdés
15 éves lánynak? Korombeliek, ti kinéznétek azt, aki ilyenben van egy esős napon?
2014. aug. 21. 00:37
11/14 anonim válasza:
Nem szólnék, nem néznélek meg miatta, de én nem vennék fel gumicsizmát. Nem tudom, nekem nincsenek drága, márkás cipőim, de a suliban vagy a városból hazajövet még egyszer sem éreztem szükségét, ha esett az eső. Biztos, jobb, hogy nem ázik át kicsit se, lefolyik róla a víz, de szerintem kicsit túlzás. Tetszeni sem tetszik és szerintem kényelmesnek sem lehet, túl kényelmes, de nem tudom. Ha neked tetszik és szereted, akkor nyugodtan, máson biztosan nem találnám cikinek.
12/14 anonim válasza:
Kicsit furcsa és nem venném fel:) De kinek mi
13/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ha te fel szeretnéd venni, akkor vedd! ;)
14/14 anonim válasza:
Ha te szerinted kényelmes.. Egyébként nem jó a link!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!