Mi ez a divat? (Többi lent! )
Tegnap voltam az egyik plázában és láttam egy 16 körüli fiút aki a következőképp volt felöltözködve:
Felül volt rajta egy sima póló, alul pedig egy rövidnadrág (térd fölé érő), egy Vans félcipő és ami a legdurvább, egy focista zokni (sportszár, vagy minek nevezik), ami fel volt húzva a térdéig......Hát én csak néztem, hogy hogy lehet így felöltözni.... Egy utcai farmer rövidgatyához és szintén utcai Vans nyári cipőhöz hogy lehet felvenni és térdig felhúzni egy focis sportzoknit???? Mi ez a divat most már komolyan....... És még sok ilyet tudnék mesélni......
Na most ezzel a képpel amit küldtél 3 probléma van.
1.:Ő sportosan van felöltözködve, a fiú akit én láttam, mondtam hogy utcai stílusban volt (farmer,utcai félcipő,póló)
2.:a képen látható szerkó kb őszre vagy télre jó, nem nyárra.
3.: az nem is sima zokni ami ezen a csávón van hanem valami jégeralsó vagy mi a halál...
Utolsó előtti!
Hát nem éppen... :D mert amit te küldtél az deszkás stílus ő viszont ahogy már mondottam egy ilyesmi nadrág volt rajta:
Ezen kívül egy pullandbear-es stílusú V-nyakú póló
És egy ilyen sportszár, ami nem egy olyan utcai stílusú hosszú zokni, amit te küldtél utolsó előtti, hanem rendes focizáshoz használt sportzokni ami a térdéig volt felhúzva. Ilyen volt:
Na úgyhogy ezt rakjátok össze........... :D
vesztett egy fogadást, haverjai meg megs.z.o.p.atták:D
vagy a gyereknek semmi érzéke az öltözködéshez:D
A fogadás nem is olyan rossz ötlet.. :D lehet amiatt volt... :D
Azt nem hinném, hogy semmi divatérzéke mert magát a ruhák egyenként teljesen divatosak voltak, meg a haja is "páwás" volt, úgyhogy lehet hogy részeg volt vagy éppen edzésre ment vagy jött (de akkor sem kellett volna felvennie és térdig felhúznia, vagy fogadást vesztett... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!