Szerintetek most 2014-ben a vans cipő vagy a converse cipő a menőbb?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 13:00
3/6 anonim válasza:
Vans Authentic/Era meg az alacsonyszárú Converse.
4/6 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet... az alacsonyszárú Converse félcipő ugyanolyan menőnek számít, mint egy Vans... Attól függ, ki mire esküszik... Én pl Converse párti vagyok és több emberen is látok Converset.
5/6 anonim válasza:
most az air max a menő mondjuk lányoknál csak akkor ha nagyon vékony. A menő cipők meg NEM ezek a menő cipők azok a márkásak Louis Vuitton, Lacoste, Hugo boss, Prada, Emporio Armani Gucci, Versace bár itt az a kérdés csak hogy megengedheted-e magadnak ezeket. Ezek már a luxus márkák mondjuk nike air max még pont nem. Nekem mindeggyik megvan amiket felsoroltam kivéve a Pradas :P de nagyon kényelmes cipők bár ami legjobban bejött az eddig a Hugo Boss és az Armani
6/6 anonim válasza:
Én Old School Vans-ot látok sok emberen.
Bár én is Converse párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!