Hova érdemes bemenni a WestEnd-ben?
Nem kell túlmisztifikálni, a westend is csak egy ugyanolyan pláza, mint a többi.
Jó, h&m home részleg egyedül ott van az országban, és MAC sminkcuccokat is csak pesten vehetsz, de a többi üzlet az ország bármelyik plázájában megtalálható.
Az aluljáró szint nagy része meg túlárazott kínai cuccokkal van tele.
"A Westend boltjainak 80%-a ismeretlen videéken."
Például?
Én pl a pécsi Árkádban 80%-ban tök ugyan azokat az üzleteket látom mint a Westendben. Még egy üzleten belül a kínálat, akciók is egy az egyben ugyan azok.
Ötös válaszoló!
A pestiek nagy részének már pest külső kerülete is vidék. :D El se tudják képzelni, hogy pesten kívül is van civilizáció. Abban élnek, hogy máshol csak ABC, meg kocsma van.
Sok nem pesti meg azt hiszi, hogy pesten térdig ér a pénz, és a luxus.
Pedig egyik sem igaz.
# 6
Igen, tudom. :)
Én pécsi vagyok, de 5 évig jártam Bp-en az ELTE-re, utána meg már 8 éve dolgozom Pesten mert Pécsen nem kapok munkát. Úgyhogy 13 éve ingázok a két város között, ismerem az ottani viszonyokat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!