Ezt ma lőttem a Jégbüfében: srác valami extra rövid shortban - mi a véleményed?
Kép róla: [link]
Mellé vékony és teljesen szőrtelen karok és lábak. Nem mondom, fura látvány volt finoman szólva is, de valahol tetszett, hogy látszólag tesz rá, ki mit gondol róla.
Bocs a képminőségért, kicsit már sötétedett, és nem akartam vakuzni :)
Nincs ezzel semmi baj. Mért, a strandon se látnál belőle ennél kevesebbet, sőt! Akkor ott mért lehet...?
Nem azt mondom, hogy pl egy állásinterjúra ebben mennék, de nyáron dög melegben, 40 fokban ha csak elugrom erra-arra, teljesen jó.
Veled sincs baj kérdező. Nem azt kérdezted hogy X.Y.-ról, vagy X.Y. öltözködési stílusáról mit gondolunk, hanem erről a gatyáról.
Első ránézésre kicsit furcsának találnám, de végülis nem az én dolgom. Lehet elgondolkoznék azon hogy megkérdezzem, hogy honnan vette , úgy hogy ne vegye sértésnek. (lány vagyok, és tökre szeretem az ilyen rövidgatyákat)
Ami pedig a szőrtelenséget illeti.. van olyan fiú ismerősöm akinek nem nőtt szőrzete, olyan is aki szőrtelenít. Tök jóba vagyok velük, nekem igazán nem probléma.
Viszont a kérdezőt szerintem felesleges bántani, hiszen kitakarta az arcát , nem görénykedett vele, nem fikázta. Vannak olyanok akik arccal együtt teszik ki, és elhordják mindennek a kérdés alanyát.
Csupan az a gond a kerdezovel, hogy ilyesmivel foglalkozik!
Az is lehet, hogy kereszteny suliba jart..
Meg tobb ilyen gondolkodasu emberre lenne szukseg mint az utolso!
O legalabb kitunik a begyoposodott buta tobbseg kozul.
2014. aug. 21. 23:21
Hát kinek mi a tökéletes forma. Ez egy nagyon egyenes vékony láb, semmi formás nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!