Lányok! Nike Air Force 1-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy élőben mennyire néz ki jól? Nem túl vastag a talpa?
2014. aug. 18. 01:05
1/14 anonim válasza:
Bocsi, de szerintem borzasztó ronda.
2/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó cipő, de én mar biztos nem vennék mert nagyon tömeg cikk lett és minden második embernek van .....
3/14 anonim válasza:
Magasszárúban szeretem, élőben is pofás kis darab, nekem nagyon tetszik :)
4/14 anonim válasza:
én nem lány vagyok, de magasszárúban ttök jó ez a cipő, ha olyan a csaj stílusa. 3-as, ez nem az ermeksz, ez nem tömegcipő.
5/14 anonim válasza:
3-as vagyok, remélem a 2-es válaszolóra gondoltál, mert kikérem magamnak :D
6/14 anonim válasza:
igazad van, sorry, kora van még nekem:D a 2-esre gondoltam
7/14 anonim válasza:
2. vagyok, igen ez nem air max az szinte mindenkinek van air force meg minden (jó legyen) 3. embernek...(de szerintem is nagyon jó cipő én annyit mondok hogy ha nem akarsz tömeg lenni nem veszel) Még annyit hogy nekem is ilyen a stílusom és vennék is ha nem lenne ennyi embernek...de persze te döntöd el.
8/14 A kérdező kommentje:
Lányokon nem annyira láttam még, inkább neten vettem észre, így tetszik, de persze élőben tudnám eldönteni:))
2014. aug. 18. 16:44
9/14 anonim válasza:
Amúgy az Airmax se tömeg, akármennyire is azt mondják, nem egy Filatáska. Mert nyilván sok szaladgál belőle, de nem annyira sok, mint előadják.
Én meg fiún nem nagyon láttam már, de két csajt is ismerek ilyen csukával :D
10/14 A kérdező kommentje:
#9 és rajtuk nézve milyennek gondolod?
2014. aug. 18. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!