Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik olyan oldal hogy...

Létezik olyan oldal hogy kinézek valamit az ebay-en és valaki megrendeli nekem?

Figyelt kérdés

2014. aug. 16. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem bíznék meg egy idegenben. Vagy átutalod neki, vagy nem. Ha te át is utalod, ő vagy megrendeli a dolgot, vagy nem.

Inkább kérd meg egy közeli jóbarátodat, vagy csinálj magadnak egy paypalt, körülbelül 3 perc.

2014. aug. 16. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
mi értelme lenne? ha nem tudsz rendelni ebayről, akkor ennek az oldalnak hogyan juttatnád el a pénzt? hidd el, nem túl bonyolult ebayről rendleni
2014. aug. 16. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem is inkább te csináld,de facebook-on van magyar ebay oldal és ott szoktak rendelni olyannak aki esetleg nem tud, gondolom olyat keress aki megbízható és több embernek is rendelt már
2014. aug. 16. 22:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Elég necces. Vaterán futottam már bele olyan eladóba, akinél 6-8-10 hét a szállítási idő, vagy mégtöbb, ők 90%-ban megrendelik ebay-ről a te címedre, a hasznot/különbözetet pedig zsebre teszik.

Nehéz bízni idegen emberben, hiszen ahogy a vaterán, ebayon is bárki hirdethet, jól meg kell nézni pl. az eladó értékeléseit és úgy rendelni, akkor nem lesz baj.

Én is mindig megkértem inkább mást, de néhány hete csináltam paypal-t és igazából marhára egyszerű, nagyon élvezem. Csináld meg te is! Arról nem is beszélve, hogy csomó más helyen is lehet vele online fizetni, ahol nem szívesen adnád ki a kártyád adatait.

2014. aug. 20. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!