Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lánynak szerintetek nem gáz...

Lánynak szerintetek nem gáz fekete hátitáska Gimnáziumba? (KÉP)

Figyelt kérdés
[link] ilyen táskám van. Nem vagyok magassarkús fajta :D Tudom, hogy a lányok 70%-a már "divattáskát" visz suliba.. de én nem, mert nekem biztos nem férne bele a sok könyvem.(napi 6-7 könyv) :) nekem tetszik ez a táska,egyszerű de mégis jól néz ki :) Szerintetek?
2014. aug. 16. 14:32
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
ROSSZAT LINKELTEM :D EZ A JÓ: [link]
2014. aug. 16. 14:33
 2/21 anonim ***** válasza:
Hát ha sportosabb stílusú vagy, olyat vegyél ami tetszik. Szerintem ez jó. Én sem kézitáskával járok suliba. Nekem oldaltáskám van. Ilyen: [link]
2014. aug. 16. 14:34
 3/21 A kérdező kommentje:
ez is nagyon jól néz ki :) csak nekem az a baj, hogy elég sokat kell gyalogolnom a suliba, meg át a másik városba vonattal, utána meg gyalogolni, és így is van egy kisebb gerincferdülésem, és nagyon fájna a hátam :D
2014. aug. 16. 14:37
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem egy fekete Puma van már 3. éve. :)
2014. aug. 16. 14:44
 5/21 A kérdező kommentje:
Képet tudnál küldeni(utolsó) :)
2014. aug. 16. 14:48
 6/21 A kérdező kommentje:
?
2014. aug. 16. 14:48
 7/21 anonim válasza:
Nekem tetszik :) Meg ha ez a kénylemes, praktikus, minek váltanál másra?
2014. aug. 16. 14:50
 8/21 anonim ***** válasza:
48%
Szuperul néz ki ez a hátitáska,gimnáziumba tökéletes,sőt még az egyetem első pár évében is.Nem csak magassarkúban és divattáskával lehet elegánsnak lenni hanem sprotosan is.
2014. aug. 16. 14:57
 9/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is teljesen jó táska, jól néz ki. Mondjuk az enyém ilyen:

[link]

2014. aug. 16. 15:43
 10/21 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi van csak puma, ugyan most leszek nyolcadikos de gimis vagyok, szerintem ezek kényelmesebbek mint egy oldal táska amitől el is ferdülhet a gerinc, én magamon el sem tudom képzelni azt hogy egész nap a kaomon lógjon a táska, nem ciki! Csak mondjuk az sem mindegy hogy hogy öltözködsz hozzá :) remélm segítettem :D
2014. aug. 16. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!