Megfelelo lenne ez a viselet allasinterjura?
Fogaszati asszisztensként keresek allast, és egy hr-es oldalon azt olvastam, ha valaki pl egészségugyben keresgél, allasinterjura a kosztum, koromcipo tulsagosan " sok" lenne, egészségugyben célravezetobb a csinos, noies, de inkabb " kényelmes" ruhazat.
Ez a bluz ezzel a mellénnyel , és egy fekete enyhén bovulo nadraggal megfelelo, vagy inkabb egy vilagos szinu, hosszitott fazonu bluzt valasszak, amire teszek egy vékony , elegans ovet? Itt a bluz linkje:
Itt pedig a "tunika" linkje:
Koszi!
Koszi! Hàt, 2-2 :)
A mellényes bluzt délutàn megvettem,fogjuk rà, hogy csinosan àll. Lehet, hétvégén benézek a tunikàért is, de màr csak rozsaszinben volt, igy keresek egy màsik boltban..(aztàn majd egyik interjura ez, màsikra az :))
nekem is az első tetszik:)A 2. az tényleg lehet, hogy dokisabb, de én az elsőt is simán el tudom képzelni, és nem a 2 felsőn fog múlni az állásinterjú, szval mind:)
bár nekem ez a stílusom:Pmegkérdezhetem, hogy hol vetted és kb mennyiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!