Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megfelelo lenne ez a viselet...

Megfelelo lenne ez a viselet allasinterjura?

Figyelt kérdés

Fogaszati asszisztensként keresek allast, és egy hr-es oldalon azt olvastam, ha valaki pl egészségugyben keresgél, allasinterjura a kosztum, koromcipo tulsagosan " sok" lenne, egészségugyben célravezetobb a csinos, noies, de inkabb " kényelmes" ruhazat.

Ez a bluz ezzel a mellénnyel , és egy fekete enyhén bovulo nadraggal megfelelo, vagy inkabb egy vilagos szinu, hosszitott fazonu bluzt valasszak, amire teszek egy vékony , elegans ovet? Itt a bluz linkje:

[link]

Itt pedig a "tunika" linkje:

[link]

Koszi!

2010. jan. 14. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szia ! nekem a tunika jobban tetszik, nagyon elegáns !
2010. jan. 14. 14:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az elsö minden féle képpen....D
2010. jan. 14. 14:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tunika nekem az olyan dokisabb
2010. jan. 14. 15:42
 4/11 anonim ***** válasza:
az első a jobb!!!!!!!
2010. jan. 14. 17:19
 5/11 A kérdező kommentje:

Koszi! Hàt, 2-2 :)

A mellényes bluzt délutàn megvettem,fogjuk rà, hogy csinosan àll. Lehet, hétvégén benézek a tunikàért is, de màr csak rozsaszinben volt, igy keresek egy màsik boltban..(aztàn majd egyik interjura ez, màsikra az :))

2010. jan. 14. 17:23
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem is az első tetszik:)A 2. az tényleg lehet, hogy dokisabb, de én az elsőt is simán el tudom képzelni, és nem a 2 felsőn fog múlni az állásinterjú, szval mind:)

bár nekem ez a stílusom:Pmegkérdezhetem, hogy hol vetted és kb mennyiért?

2010. jan. 14. 18:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 25 euro korul volt, de Franciaorszagban élek :(
2010. jan. 14. 18:34
 8/11 A kérdező kommentje:
ezeket a mellényes bluzokat arazzak lefele , mert ugymond " tavalyi modell", és februartol mar nem " ez lesz a divat", par hét mulva mar fillérekért fogjak utanunk dobni
2010. jan. 14. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Az első hányás, a tunika legalább emberien néz ki.
2010. jan. 15. 10:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Hmm..làtom, az "entellektüel" idetévedt...
2010. jan. 15. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!