A jeggins is hosszított pólóval néz ki jól?
Figyelt kérdés
Van olyan vastag mint egy átlag farmer, talán vastagabb.2014. aug. 15. 13:34
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül hosszított pólóval néz ki jól . Szerintem akárhogy .
2/7 anonim válasza:
szerintem sehogy, ez is egy olyan ruhadarab aminek nem értem hogy lehet létjogosultsága, annyira nonszensz és ocsmány
3/7 A kérdező kommentje:
Miért ocsmány? Ugyanugy néz ki mint egy szűkszárú farmer.
2014. aug. 15. 14:43
4/7 anonim válasza:
szerintem nagyon jól tud kinéni, főleg ha a lánynak jó feneke is van :D
5/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért ocsmány, ugyaolyan mint egy sima szűkszárú farmer...
Én fel szoktam venni rövidebb felsővel is mert ezeknek általában vastagabb, tényleg "farmeres" anyaguk van. Nem látszik át a feneked vagy a bőröd mert vastag, szóval nem teljesen olyan mint egy cicanadrág. Persze, ez is tapadós, de egy szűkebb farmer is az és ezen nem látszik át semmi mint a legginsen.
6/7 anonim válasza:
Nem, ezeket már fel lehet venni rövid pólóval is. Ugyanolyanok mint egy csőnadrág, csak jobban gyúlnak.
7/7 anonim válasza:
egyetértek az 5. és 6. válaszolóval
és egyáltalán nem ciki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!