Hogy lehet valakinek a vásárlás a hobbija?
Nekem ez a hobbim.Imádok vásárolgatni! :)
Minden nap veszek valamit.
Vagy egy új ruhát,vagy cipőt,táskát,sálat,
kiegészítőket,fülbevalót,blézert,nadrágot stb..
Mikor mi tetszik meg.Bár ilyenkor nem csak magamra gondolok.
Gyakran veszek a férjemnek,és a lányunknak is valamit,vagy épp édesanyámnak. :)
Én fizetek mindent,a saját fizetésemből.Esetleg,ha elfogyna,akkor a férjem ad. :D
27/N
Én is sokat turizok, vásárolgatok, jó érzés.
Közben amit megunok, vagy már nem tetszik, eladom olx-en. vagy barátnőimmel cserélgetünk:)
17L
Én szeretek általában vásárolgatni (nem csak ruhát, én nagybevásárlást is szeretek csinálni, kaját venni, gyümölcsöt, zöldséget). Mondjuk anyagilag nem állok úgy, hogy minden nap vásároljak valamit, de ha nem is veszek semmit és nincs jobb dolgom, akkor szétnézek a plázában, itt-ott. Általában 2-3hetente veszek valamit, van olyan is, hogy hetente, máskor meg hetekig, hónapokig semmi számottevőt (ruhákra értem most, kiegészítőkre).
Az ösztöndíjamból szoktam vásárolni, heti pár órát pedig tolmácsolok vagy csoporttársakat korrepetálok, azokból is jön be némi pénz.
Az én hobbym is a vásárlás. 20 éves vagyok szeretem a divatot, az extrémebb feltűnőbb stílust. Nem azért követem a divatot, mert hogy "ez a divat" hanem nekem mindig tetszenek az újdonságok..kis változatosság magamon.
Én akkor megyek el ha anyuéktól kapok egy nagyobb összeget, hozzá teszem ritkán kapok ennyi költő pénzt. A nővéreim is szoktak adni pénzt - venni ruhákat nekem.
De eddig minden nyáron dolgoztam pár hetet, meg minden nyáron kaptam anyuéktól sulicsekket amit szintén elkölthetem magamra. Nem vagyunk millerek, hozzá teszem. Csak nekem nem új telefonokra kell a pénz, koncertekre, szórakozásra, sportra stb. hanem ruhákra.. ez most olyan hogy egyik haverom a pénzéből új gépet vesz, én új ruhákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!