Mi a véleményetek az ilyen lepelruhákról? Van valakinek ilyen/ilyesmi? Mivel kellene felvenni? (cipő, táska)
2014. aug. 13. 21:32
1/6 anonim válasza:
Kép alatt a "stylist tanácsai" illetve az oldalon több hasonló ruha van, minden képen hozzáillő cipő-táska.
2/6 anonim válasza:
Szerintem rém ronda és senkin sem áll jól..
3/6 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ezeket! Van pont olyan Sugarbird lepelruhám, ami Reginán van a képen, szürkében! :)
4/6 anonim válasza:
Én ezt strandra tudom elképzelni.
6/6 anonim válasza:
Szerintem borzalmasan ronda. Leengedett karral úgy néz ki, mint egy félig leeresztett lufi. Az alakot teljesen elrejti, semmi nőies nincs benne, ennyi erővel egy zsákot is magamra húzhatnék, amit deréktájon megkötök egy bálamadzaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!