Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Ti összejönnétek egy...

Fiúk! Ti összejönnétek egy punk lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem a lepukkant csövesre gondolok, hanem egy csinos, szép, igényesebb punklányra, akinek sokat jelent az eszméje, de ettől függetlenül teljesen normális

2014. aug. 12. 22:09
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

punk lány vagyok, de ez szinte nem is látszik rajtam, mert inkább a rocker stílus felé hajlok, de szerintem a többnyire fekete ruháktól eltekintve semmi különös nincs bennem...

egyébként ha szép punk csajt akartok, akkor példának okáért ott van Avril Lavigne :D

2014. aug. 12. 23:43
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha a haja még a normálisabbak közé tartozik akkor persze. :D
2014. aug. 13. 02:22
 13/22 A kérdező kommentje:
Avril nem punk :)
2014. aug. 13. 11:48
 14/22 Mimcicc válasza:

punk lány vagyok, de ez szinte nem is látszik rajtam, mert inkább a rocker stílus felé hajlok, de szerintem a többnyire fekete ruháktól eltekintve semmi különös nincs bennem...

egyébként ha szép punk csajt akartok, akkor példának okáért ott van Avril Lavigne :D

ezen jót nevettem, bocsánat. Én punk lány vagyok már elég rágóta igen tarajom van és attól még ugyan úgy megvannak a női vonásaim. Igényes vagyok és büszke arra ami vagyok ;) sok hasonló barátnőm van, volt nem együnknek nem kimondott punk barátja, sose volt probléma :)

2014. aug. 18. 02:12
 15/22 anonim válasza:
Nem,egy nemzeti rocker.
2014. aug. 21. 21:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Küldjön már valaki képeket szép punk lányokról.:) A kérdező megígérte, hogy küld, de "elveszett".
2014. aug. 21. 23:35
 17/22 A kérdező kommentje:
2014. aug. 24. 10:57
 18/22 Mimcicc válasza:
ebből 1-2 igen csak nem punk...
2014. aug. 24. 14:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Jó lényegtelen, van köztük az is, ennyi számít
2014. aug. 24. 20:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Csinos, szép... oké, ha ezt testre és arcra érted, mert csak sósavval lehetne az ilyenen változtatni. De az igényesség? Ez amolyan elbutulása a szubkultúrának, amikor már átmegy konfortosba a dolog. Nekem a punk punk. Az eredeti értelmével. A polgárpukkasztó attitűddel, a szagosságukkat, a szar ruháikkal és pocsék sérójukkal, a jószerivel dallamtalan zenéikkel, a totális igénytelenségükkel, tiszteletlenségükkel, vulgaritásukkal, idegesítő lustaságukkal és észbomlasztó életfelfogásukkal. A legszarabb emberek. Voltak. Ti? Lószart sem tudtok kedves hozzászólók. Ti jó, kedves, tanult és aranyosan lázadó szellemű egyének vagytok. De punkok? Nem. Ne is akarjatok azok lenni - kevesek vagytok hozzá.

Ha majd eljutottatok arra a szintre, mint Tyler Durden, jogosan verhetitek a melleteket.

2014. aug. 26. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!