Fiúk! Ti összejönnétek egy punk lánnyal?
punk lány vagyok, de ez szinte nem is látszik rajtam, mert inkább a rocker stílus felé hajlok, de szerintem a többnyire fekete ruháktól eltekintve semmi különös nincs bennem...
egyébként ha szép punk csajt akartok, akkor példának okáért ott van Avril Lavigne :D
punk lány vagyok, de ez szinte nem is látszik rajtam, mert inkább a rocker stílus felé hajlok, de szerintem a többnyire fekete ruháktól eltekintve semmi különös nincs bennem...
egyébként ha szép punk csajt akartok, akkor példának okáért ott van Avril Lavigne :D
ezen jót nevettem, bocsánat. Én punk lány vagyok már elég rágóta igen tarajom van és attól még ugyan úgy megvannak a női vonásaim. Igényes vagyok és büszke arra ami vagyok ;) sok hasonló barátnőm van, volt nem együnknek nem kimondott punk barátja, sose volt probléma :)
Csinos, szép... oké, ha ezt testre és arcra érted, mert csak sósavval lehetne az ilyenen változtatni. De az igényesség? Ez amolyan elbutulása a szubkultúrának, amikor már átmegy konfortosba a dolog. Nekem a punk punk. Az eredeti értelmével. A polgárpukkasztó attitűddel, a szagosságukkat, a szar ruháikkal és pocsék sérójukkal, a jószerivel dallamtalan zenéikkel, a totális igénytelenségükkel, tiszteletlenségükkel, vulgaritásukkal, idegesítő lustaságukkal és észbomlasztó életfelfogásukkal. A legszarabb emberek. Voltak. Ti? Lószart sem tudtok kedves hozzászólók. Ti jó, kedves, tanult és aranyosan lázadó szellemű egyének vagytok. De punkok? Nem. Ne is akarjatok azok lenni - kevesek vagytok hozzá.
Ha majd eljutottatok arra a szintre, mint Tyler Durden, jogosan verhetitek a melleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!