Hogy divatosabb? Melyiken?
Figyelt kérdés
Figyelem! Ezek csak illusztrációk. Vagyis elsietett rajzok, nem szándékoztam 'mesterművet' alkotni.
2014. aug. 12. 13:52
2/9 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdést. A divat nem a bőrszínen és a hajon múlik.
3/9 anonim válasza:
Nekem a barna bőr/ sötét haj páros jön be igazán és ahhoz a visszafogottabb színek, így a 2. rajz :)
4/9 anonim válasza:
A bőr- és a hajszín nem divat kérdése. Mindenkinek az eredeti haj- és bőrszíne áll a legjobban.
5/9 A kérdező kommentje:
hát, pontosabban a kérdés: Melyik képen divatosabb? pl. a rózsaszín ruhába inkább a fekete bőr vagy a fehér a szebb? és a sárgába?
2014. aug. 12. 14:05
6/9 anonim válasza:
Ehhez a halvány rózsaszínhez nekem jobban tetszik a világos bőr, viszont a sárga sokkal szebb a sötéten
7/9 anonim válasza:
Első jobb a világos bőrrel, második meg sötéttel.
8/9 anonim válasza:
Sárga hajhoz pinki, barna testhez sárga.
De nem divatos, hanem illik hozzá.
9/9 anonim válasza:
Világos bőrhöz rózsaszín, sötéthez sárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!