Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit csináljak...

Szerintetek mit csináljak ezzel a melltartós bajommal? ://

Figyelt kérdés

Szóval.. Anyum nagyon elenzi a melltartót és ezért nem is akar venni nekem de nekem szerintem már kéne mert nem érzem jól magam ebbe a sporttoppos topba :/ ezért elterveztem hogy elmegyek a boltba és veszek de szerintetek nem néznének hülyének az eladó csajok hogy minek nincs is nagy . Amúgy 80/A,B kellene :)

Ti mit gondoltok erről , csak èn érzem így meg amikor kimegyek a boltból tökre cikinek fogom tartani hogy onnan jöttem ki :/ aj nem tudom mit csináljak segitsetek :)

2014. aug. 12. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Neten nézz utána, hogy kell lemérni a pontos méretet, azután pedig irány a bolt és nyugodtan kérj segítséget az eladóktól, ebben semmi szégyellnivaló nincs, ne aggódj! :)

Az igazi probléma, ha mindez továbbra is így marad... Hidd el, én anyám miatt későn kezdtem el hordani rendes melltartót és... Nos, elég, ha annyit mondok, hogy valószínűleg plasztikáztatni fogok felnőtt koromban. :/

2014. aug. 12. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem fognak hülyének nézni ,nyugi. :)

Biztosan tudod ,hogy kell melltartó? Mérd meg a méreteid ,nézd meg az interneten csomó ilyen oldal van ,ahol a méretek alapján megnézheted mekkora kell.

De szerintem anyukád mögött ne vegyél melltartót! Amúgy hány éves vagy?

2014. aug. 12. 13:25
 3/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok , oké köszi a válaszaitokat akkor bátor leszek és elmegyek és oké megnézegettem a méretek nagyon köszii nem tudjátok milyen régota szeretnék venni de nem mertem :/
2014. aug. 12. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért néznének hülyének? Ez egyáltalán nem ciki dolog, a legtöbb nő hord melltartót és jár ilyen helyekre. Mi lesz majd, ha tampont, óvszert vagy fogamzásgátlót vagy hüvelykúpot veszel? Ne parázz már ennyire a saját testedtől.
2014. aug. 12. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogy néznek hülyének:) Menj csak nyugodtan, mindenki volt már "első melltartó vásárlás"-on, teljesen természetes, hiszen nő vagy.
2014. aug. 12. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt hittem valami 10 éves vagy, hogy nem mersz bemenni egy fehérnemű boltba... nincs abban semmi ciki. Szóval menj és vegyél valami jót, nem is értem anyud miért ellenzi... ez csak egy ruhadarab.
2014. aug. 12. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:

és akkor mi van ha hülyének néznek?

egyszer látnak,hadd gondoljanak amit akarnak :Dén mindíg így vagyok vele :D

2014. aug. 16. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!