Merni csúnyának lenni? Miért olyan nehéz ezt (nőként) megtenni?
igen önbizalom hiány.
sztem sźard le és grimaszolj nyugodtan.
Én mindig azt vallottam, hogy a jó komika csúnya lány volt.:)) Ezért így élek. Én csúnyácska vagyok, voltam is világ életemben. Nagyon hasonlítok erre a nőre, az alkatom is: széles vállak, vékony csípő, alacsonyság, csúnya arcocska, kis bénácska vagyok.:))( [link]
És szeretek ilyen lenni, kihasználom, hogy a férfiak havernak tartanak emiatt! Igenis grimaszolok képeken, ki merem dugni a nyelvem, merek kacagni, meg ilyen vicces arcokat vágni: [link] Pl. ez a pasi is mer csúnya lenni.:)
27N
Ez a nő aztán baxszctt csúnya. ??
2-es pont hogy neked van testképzavarod.
Ez önbizalom hiány és megfelelési kényszer. A társadalom folyamatosan azt sulykolja a nőkbe, hogy minden élethelyzetben jól kell kinézniük (a sztárokat szekírozzák, ha az edzőteremből kijövet izzadtak vagy nincs rajtuk smink, könyörgöm).
Nem tartozol te senkinek sem azzal, hogy mindig jól nézz ki. Néha kifejezetten üdítő érzés úgy kimenni az utcára, hogy úgy nézel ki, mint a mosott szar, és leszarni mások véleményét.
Szerintem gáz dolog fényképen grimaszolni. Ha ez vigasztal.
Amúgy meg mindenki szeretne jó képet mutatni magáról. A fotó meg örök, így nem csoda ha szeretnénk szépek lenni rajta. Most hogy vannak olyan fogyik akik grimaszolnak, hááát ... ő dolguk.
Amúgy önbizalomhiány is lehet, meg adsz is más véleményére, de egy bizonyos mértékig szerintem ez nem baj.
Amúgy én is hasonlítok rád, bár nem élem meg ekkora tragédiaként. ;)
Hát ha ő csúnya, akkor az emberek 98%-a is az.
De itt be is fejeztem :D ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!