Hágy hétköznapra használt pólótok van?
Figyelt kérdés
Amiben suliba jártok? 12-18 éves lányok2014. aug. 10. 20:14
1/7 anonim válasza:
12 évesen nem adtam még magamra, mert betegség miatt duci voltam, örültem, hogy takart. Akkor volt kb. 5-6 zsákom. Aztán amikor helyreállt a hormonrendszerem, akkor kezdtem inkább ruházkodni, akkor már olyan 8 db , amit szeretek. Akad több is, de a kedvencek ezek.
2/7 anonim válasza:
kb 10 amit rendszeresebben hordok, meg 5 ami már régebbi és kicsit mosottabb, de hogy változatosabb legyen néha még felveszem
3/7 anonim válasza:
Hát, úgy kb. 10, a barátomnak pedig 1.
5/7 anonim válasza:
Olyan 20 körül. Egy hónapra elegendő.
6/7 anonim válasza:
huu, hát vannak tavaszi-koranyári (ujjatlan, vékonyabb rövidujjú, haspóló) darabok és vannak téliek is. Mindet összeadva kb. 20, de nem tudom pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!