Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pesten hol? Tudtok ilyet?

Pesten hol? Tudtok ilyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem jártam eddig turkálókba de most bogarat ültettek a fülembe...imádtam a józsefvárosi piacot és az ázsia centert mert pult alól bármilyen gyönyörű replikákat lehetett és lehet mai napig szerezni. Nem a gagyit, a minőségit.

Azt hallottam hogy vannak pesten turkálók ahol lehet bukkanni lv,kors,ck,burberry és hasonló táskákra pénztárcákra övekre....még néha ruhákra is.

Tudtok ilyen konkrét turikat ahol ilyenek vannak? Köszi előre is! :)

2014. aug. 10. 19:43
 1/1 anonim ***** válasza:
a turkálásnak pont az a lényege, hogy nem úgy működik, hogy írok neked 3 címet,elmész,és 3darab burberryvel fogsz hazatipegni. Ezért dolgozni kell,keményen, hetente végigjárni az összeset,és akkor talán van esélyed. Szóval ajánlom neked Budapest összes turkálóját,jó keresgélést!
2014. aug. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!