Cintikeke kérdése:
A melltartót hátul ahol be lehet csatolni ott a legkisebre van állítva.. valahogy nem lehetne még kissebiteni rajta?
Figyelt kérdés
(már nincs több ahova betudom akasztani hog egybe legyen)
Nagyon bocsi a fogalmazásért nemtudom megfogalmazni normálisan..
2014. aug. 10. 19:00
2/7 anonim válasza:
Vardd össze, de az nem lesz szép látvány.
3/7 anonim válasza:
Össze lehet szépen varrni ugyanolyan színű cérnával és annyi! ;) Én is így szoktam metgoldani. :D Kicsit pepecselős, de megéri. :)
4/7 A kérdező kommentje:
utolso valaszolo!!
Hol varrjam össze?
2014. aug. 10. 22:39
5/7 anonim válasza:
3-as, esetleg egy képet küldhetnél.
Mindig a legdrágább melltartóim lesznek rossz vásárok. Most épp ilyen gondom van nekem is. Kidobni meg sosincs szívem.
6/7 anonim válasza:
Csak én próbálom fel a melltartót, mielőtt megveszem??? Mindig azt kell megvenni, ami kényelmes, és a legkülső kapocsba tudod csatolni, hogy akkor is jó legyen, amikor kicsit kinyúlik.
7/7 A kérdező kommentje:
3-as a képet enis varom.!
2014. aug. 11. 19:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!