Miért nem lehet nagy méretű (XXXL és <) ruhákat kapni itthon, még webshopok-ban sem?
Valószínűleg nem érné meg bővíteni a palettát, hiszen Magyarországon az emberek nagyrésze túlsúlyos, sőt, egy részük kifejezetten kövér, de nem ennyire.
Tipp: Nincs a kövér-boltokban sem ilyen áru? (pl. a Westendben van olyan)Szerintem ott van nagyobb a két xl-esnél:)
Egyetértek az első válaszolóval. Nincs annyi ilyen mértékben túlsúlyos ember, hogy megérje nekik, gondolom.
De tényleg van olyan bolt, ahol kifejezetten kövéreknek vannak ruhák, próbálkozz ott.
Már elnézést kedves előttem válaszolók, de úgy látom egy dologban nagy az egyet értés köztetek, de tévesen.
Nem kövér vagyok csak magas és testes. Arra ezek alapján rá se kérdezek ti milyen méretű ruhát hordotok, mert még nem nagyon találkoztatok ezzel a problémával, de nem is érdekes. Amúgy riszpekt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!