Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon szeretem a blézereket....

Nagyon szeretem a blézereket. Szeretném ősztől mindennapos viseletként hordani. De mit vegyek föl alá?

Figyelt kérdés

Milyen blúzt, felsőt vegyek? Hol kapok olyat?

Soha sem voltam shoppingolos, nem is nagyon értek a divathoz. Eddig egyszerűen öltözködtem. De most szeretnék nőiesebb lenni.

2014. aug. 9. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, csak képes/feliratos pólót ne.
2014. aug. 9. 20:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért csak nem mindegy. Mert én eddig csak inggel tudtam elképzelni. De az màr túl szigorú.
2014. aug. 9. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nyári top, akár kivágott felsők, mintás annyira ne legyen, mert takarja a blézer max olyan, ami csíkos pl.
2014. aug. 9. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
ha lazább anyagú és lenge inggel hordod, akkor meg nem fog szigorúnak tűnni, plusz kiegészítők
2014. aug. 9. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Én ha blézert veszek a hétköznapokra, akkor egy egyszínű, testhezálló pólóval/toppal szoktam, hogy csinos legyen, de ne túlzottan elegáns.
2014. aug. 9. 21:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg mindegy. Ing, blúz, V-nyakú póló, magasnyakú póló, egyszínű, csíkos... hétköznapi viseletként szinte mindenhez illik a blézer, amíg nincs konfliktus az összegombolt blézer és a felső mintája között.
2014. aug. 9. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Tényleg szinte mindegy. Felvehetsz hozzá topot, trikót, blúzt, pólót, még kötött pulcsit meg garbót is alá vehetsz, akár csíkosat, kockásat, virágmintásat.

Ejtett vállú felsővel mondjuk nem tudnám elképzelni.

2014. aug. 9. 21:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok hordhatnám télen garbós hosszú ujjú pólóval is, nyáron pedig egy trikóval?
2014. aug. 11. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen.,a garbó kifejezetten illik hozzá(ha nem vastag és nem bő)
2014. aug. 11. 09:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Ilyenre gondoltam: [link]
2014. aug. 11. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!