Nagyon szeretem a blézereket. Szeretném ősztől mindennapos viseletként hordani. De mit vegyek föl alá?
Figyelt kérdés
Milyen blúzt, felsőt vegyek? Hol kapok olyat?
Soha sem voltam shoppingolos, nem is nagyon értek a divathoz. Eddig egyszerűen öltözködtem. De most szeretnék nőiesebb lenni.
2014. aug. 9. 20:41
1/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy, csak képes/feliratos pólót ne.
2/10 A kérdező kommentje:
Azért csak nem mindegy. Mert én eddig csak inggel tudtam elképzelni. De az màr túl szigorú.
2014. aug. 9. 20:59
3/10 anonim válasza:
nyári top, akár kivágott felsők, mintás annyira ne legyen, mert takarja a blézer max olyan, ami csíkos pl.
4/10 anonim válasza:
ha lazább anyagú és lenge inggel hordod, akkor meg nem fog szigorúnak tűnni, plusz kiegészítők
5/10 anonim válasza:
Én ha blézert veszek a hétköznapokra, akkor egy egyszínű, testhezálló pólóval/toppal szoktam, hogy csinos legyen, de ne túlzottan elegáns.
6/10 anonim válasza:
Pedig tényleg mindegy. Ing, blúz, V-nyakú póló, magasnyakú póló, egyszínű, csíkos... hétköznapi viseletként szinte mindenhez illik a blézer, amíg nincs konfliktus az összegombolt blézer és a felső mintája között.
7/10 anonim válasza:
Tényleg szinte mindegy. Felvehetsz hozzá topot, trikót, blúzt, pólót, még kötött pulcsit meg garbót is alá vehetsz, akár csíkosat, kockásat, virágmintásat.
Ejtett vállú felsővel mondjuk nem tudnám elképzelni.
8/10 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok hordhatnám télen garbós hosszú ujjú pólóval is, nyáron pedig egy trikóval?
2014. aug. 11. 09:30
9/10 anonim válasza:
Igen.,a garbó kifejezetten illik hozzá(ha nem vastag és nem bő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!