Divat még a nike air max? Érdemes megvenni? 14/L
igen még "divat"
de mint már előttem is írták,hogy ezt a cipőt alapból a sportolás,futás céljára,könnyítésére gyártották
a másik dolog hogy valóban minden 5-6. fiatalon ezt látsz,magyarán ha megveszed,nem leszel egyedi
de persze én nem szeretnélek meggátolni,hiszen ha tetszik és érdemesnek látod megvenni akkor csak hajrá,és hord egészséggel :)
gyakorlatilag még divat de szerintem már tök átlag lett mert minden divatos embernek már van,kimész pl arénába és minden 2. fiatalnak olyana van meg szerintem nem is néz ki jól főleg nem a neon mindenféle szín...nekem is van de csak azért mert kényelmes és abból is a sportos fajta.
Akkor szerintem inkább nike air force-t vegyél mert jobban is néz ki,kevesebb embernek is van és jobban megéri pénzben is.(mellesleg divatosnak érzem magam szóval szerintem fogadd meg a tanácsom.) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!