Mi a véleményetek az ilyen öltözékekről?
21 éves vagyok,mostanában egyre több régi filmet nézek (1930/-40) és nagyon tetszik az akkori stílus.
Arra gondoltam beszerzek néhány ehhez hasonló darabot:
[link] (ilyen ruhám már van :D)
Mi a véleményetek róla? :)
21/L.
Köszönöm a válaszokat :)
Én is arra gondoltam hogy kicsit feldobnám ezeket a darabokat pl.platform cipővel vagy csillogóbb kiegészítőkkel stb. :)
Imádom azt a korszakot! :) A hangulata is számomra annyira magával ragadó... Kedvenceim a régi magyar filmek, elsősorban a vígjátékok. Az öltözködésük is nagyon tetszik. És a kérdésedre válaszolva, manapság igazán egyedi is.
A vintage stílus mindig is nagy szerelmem lesz, még akkor is, ha mostanság más stílusok iránt is elkezdtem érdeklődni (bár azokra is jellemző a kifinomultság, az esztétikus összkép).
15/L
Köszönöm!:)
Már el is kezdtem beszerezni a holmikat :D
Kedves utolsó:
Én is nagyon szeretem a régi magyar vígjátékokat és a drámákat is! :) Karády egyszerűen gyönyörű mindegyik filmjében! *-*
Én voltam az utolsó válaszadó. :)
Szeretem Karády-t, bár az én legnagyobb kedvencem inkább Tolnay Klári, Jávor Pál, Kabos Gyula, Turay Ida, Ágay Irén, de Kiss Manyi is nagyon szimpatikus. :)
Annyira örülök, hogy találtam hozzám hasonló érdeklődési körűeket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!