Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen öltözékekről?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok,mostanában egyre több régi filmet nézek (1930/-40) és nagyon tetszik az akkori stílus.

Arra gondoltam beszerzek néhány ehhez hasonló darabot:

[link]

[link]

[link]

[link] (ilyen ruhám már van :D)

Mi a véleményetek róla? :)

21/L.

2014. aug. 8. 12:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nagyon tetszenek.... Én is igyekezek nem a mai kor divatjához öltözni... leginkább a hippikorszak ruháit hordom. Ha ki kell öltöznöm... századfordulós ruhákba igyekezek
2014. aug. 8. 12:34
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
nekem is nagyon teszenek ezeka ruhák és én is próbálom hordani az ezekhez hasonló ruhákat csak egy kicsit modernizálva ;)
2014. aug. 8. 12:54
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Én is arra gondoltam hogy kicsit feldobnám ezeket a darabokat pl.platform cipővel vagy csillogóbb kiegészítőkkel stb. :)

2014. aug. 8. 13:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
én is hasonlóan öltözködöm, csak keverem a pinuppal és a 60-as évek vintage-jával. Én már megszoktam, szóval nem lep meg.
2014. aug. 8. 13:24
 5/14 anonim ***** válasza:
van pár darab, ami tetszik:)
2014. aug. 8. 13:53
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. aug. 8. 17:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Egyéniség a sok kirakott pi a között... odafigyelnék rád, az biztos.
2014. aug. 8. 17:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Imádom azt a korszakot! :) A hangulata is számomra annyira magával ragadó... Kedvenceim a régi magyar filmek, elsősorban a vígjátékok. Az öltözködésük is nagyon tetszik. És a kérdésedre válaszolva, manapság igazán egyedi is.

A vintage stílus mindig is nagy szerelmem lesz, még akkor is, ha mostanság más stílusok iránt is elkezdtem érdeklődni (bár azokra is jellemző a kifinomultság, az esztétikus összkép).

15/L

2014. aug. 8. 21:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Már el is kezdtem beszerezni a holmikat :D

Kedves utolsó:

Én is nagyon szeretem a régi magyar vígjátékokat és a drámákat is! :) Karády egyszerűen gyönyörű mindegyik filmjében! *-*

2014. aug. 8. 22:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Én voltam az utolsó válaszadó. :)

Szeretem Karády-t, bár az én legnagyobb kedvencem inkább Tolnay Klári, Jávor Pál, Kabos Gyula, Turay Ida, Ágay Irén, de Kiss Manyi is nagyon szimpatikus. :)

Annyira örülök, hogy találtam hozzám hasonló érdeklődési körűeket!

2014. aug. 9. 11:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!