Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek valami...

Mi a véleményetek valami ilyesmi ruha összeállításról randira?

Figyelt kérdés
Holnap este randim lesz a fiú nagyon helyes szóval szeretnék jól kinézni :) sajnos képet nem tudok küldeni, de nagyjából remélem tudtok tanácsot adni :) arra gondoltam, hogy felveszek egy fehér ezüstköves szandit, fekete miniszoknyát egy fehér övvel (nem ünneplős szoknya) hozzá egy fehér fölsőt ami be van tűrve a szoknyàba, amúgy a fölső nem teljes fehér, hanem lila mintàs mayos...és hozzá egy new yorkeres lila blézert, kiegészítve egy fekete gyöngy nyakláncra gondoltam és egy fekete feher színű kézi táskára. Smink: alapozó, bronzosító, halvány lila szemhéjpúder, szempillaspirál, rózsaszín szájfény a hajamat pedig kivasalom és hullám csattal elcsatolom. MI a véleményetek? Esetleg más valami javaslat? Előre köszönöm a válaszokat! :) 17/L

2014. aug. 6. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is túl elegánsnak tűnik még étterembe is, felénk senki nem öltözik ki ha étterembe megy csak sima utcai ruhában ülnek be. Viszont te tudod, ha alapból ilyen vagy, akkor nincs vele baj.
2014. aug. 7. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
Ne hallgass a prolikra... honnan szalasztottak titeket, hogy egy miniszoknya blézerrel már TÚL ELEGÁNS? Ti miben jártok, romgyokban?
2014. aug. 7. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Biztosan nagyon szép leszel, én a smink mennyiségét sem találom soknak. Alapból én is szoktam ennyit sminkelni, 1. randira meg pláne. :) Amúgy szerintem tökéletes összeállítás, én is hasonlóan öltözködöm, csak a szoknyánál arra vigyázz hogy ne legyen túl rövid. :) Jobb ha azért nem mutatsz meg magadból mindent. :) Sok sikert amúgy.
2014. aug. 7. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Én a fehér övet hanyagolnám, főleg ha olyan nagy vastagról van szó, mert az elég olcsó hatású.

A bronzosító+lila szemhéjpúder+rózsaszín szájfény meg szerintem abszolút nem mennek egymáshoz.

2014. aug. 7. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!