Ez a táska jó lenne iskolatáskának? 14L
Most megyek gimnáziumba és nem tudom hogy gimiben milyen táskákat szoktak hordani.
előre is köszönöm a válaszokat:)
Nem értem ezeket a válaszokat az ilyen kérdésnél, hogy nem fér bele a cucc. Milyen cucc? Füzeteket kell vinni középiskolában, 1-2 tankönyv van, de csomót nem is használnak, vagy elég egy padra egy. Otthon tartod meg berakod az iskolai szekrénybe, és azt viszed haza, amiből kell tanulni.
Sőt, továbbmegyek, a könyv kódjával online is használhatod a könyvet, így az egész lehet az iskolában.
De amúgy attól is függ milyen messze laksz az iskolához. Másik verzió, hogy úgyis közel vagy, napközben lerakod a könyveidet a padba és órára csak azt viszed ami kell, hazáig meg elég lehet.
Amúgy nem hülyeség a hátizsák, és cikinek sem ciki.
Hűha, köszönöm a kommenteket!
Már láttam élőben ezt a táskát és szerintem nem olyan mint egy laptoptáska, nem túl fiús, mert szerintem ilyen válltáskát a fiúk nem nagyon szoktak hordani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!