Szerintetek gáz? "Tömeg" cipő?
Figyelt kérdés
Igazából azért vettem meg, mert nagyon kényelmes és van benne egy kicsi bélés is ami tökéletes őszre.
2014. aug. 5. 01:46
11/14 anonim válasza:
Ha igénytelennek számítanak azok az emberek, akiket nem érdekel a divat, és saját ízlésük alapján öltözködnek, akkor igen, tényleg gáz. De mint tudjuk, ez baromság. Kedves kérdező, a cipő egyáltalán nem igénytelen, nem is tömeg cipő, valamint szerintem nagyon szép is, nekem is ilyesmi cipőim vannak.:) Hord egészséggel!
12/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Felénk tipikusan azok hordanak ilyesmi cipőket, akiknek nincs pénzük - persze ezért nem lehet okolni senkit, de szerintem ennyi pénzből is lehet venni szebb cipőt.
13/14 anonim válasza:
jobb mint az ermeksz:D én azt nevezném tömegcipőnek.
14/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért csóró az, aki csak 6000 forintot szán a cipőjére. Egyébként, aki a cipőjét divat alapján választja, az meg is érdemli. Én inkább vennék olyat, ami kényelmes és nekem tetszik, minthogy egy idióta divatmajom legyek, mint itt egyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!