Őszi-téli divatos fiúruhák?
Attól függ, milyen a stílusod.
Vagányabb, vagy klasszikusabb...
Írj, hogy miben gondolkodjak, és összeállítok neked egy listát, árakkal, üzletekkel :) 15/L
basszus az előbb beképeltem, és mire elküldtem volna leállt a laptopom :(
Szóval már nincs időm leírni csak nagyobb vonalakban.
Cipő: bakancsok, úgynevezett sneakersek, vansek
Nadrág: Nem tól szűk, de nem is bő farmer. Legalább 1 kék + fekete, esetleg színes nacik. (piros kizárva :D)
Pólók: Egyszínű, feliratosakkal nem lőhetsz mellé
Ingek: Ha szeretsz elegánsabban öltözni, akkor ezekből sokat vegyél! Akár mintás (csíkos, pöttyös, kockás) akár egyszínű. Szűkített fazon!!!
Pulcsi: Egyszínű fehér cipzárral fehér madzaggal. Kötött egyszínűek, gombos kardigánok.
Kabát: bőrdzseki, parka [link]
Hát remélem azért segítettem....
Üzletek: H&M,Bershka,Pull&bear, zara
Itt biztos találsz jókat.
Nem túl olcsó egy egészen új ruhatár kialakítása, szóval szerintem menj be a Hádába is, ott is találsz legalább olyanokat, töredék áron :)
Na sok sikert! Puszi :) Első válaszoló
Nagyon szívesen! Örülök, hasegíthetek. És jó látni egy olyan srácot,aki foglalkozik az öltözködésével :)
Jó shoppungolást!! (Szerintem vigyél magaddal egy csajszit is aki 30 év alatt van, ò majd segít)
Xoxoxo 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!