Milyen színek, fazonok lesznek divatosak idén ősszel, télen?
Szerintem nagyon újat nem fognak tudni mutatni. A tipikus őszi színek mindenképpen hordhatók lesznek idén is; piros, barna, narancs, burgundi, stb. A kötött sálak és pulcsik szintén örök őszi/téli darabok.
Egy barna, vagy fekete bőrdzsekivel biztosan nem nyúlhatsz mellé, a klasszikus lovaglócsizma, és a fűzős bakancsok pedig szintén mindig menők.
Azt megkérdezhetem hogy ezeket honnan tudjátok?
Neten szinte csak a divatszinekről találtam leírást..... :(
2. vagyok
megnéztem az újításokat és a divatszínek idén az őszi-téli kollekcióra:
lila,királykék,alumínium szürke,sárgásvörös,"párás" sárga,bordó,halvány-ködös lila,konyak,világos kobalt és ciprus :) valamint mintaként még divatban lesz a virágminta és akár hisszük akár nem,de divatba jönnek a mesefigurás ruhák,pulcsik,felsők is:)
még szintén a 2.válaszoló vagyok
a hármasnak írom:
én a divatmagazinokból,divatbemutatókról és bloggerek alapján tájékozódom ezekről. ilyenkor még valóban neten nincs kint semmi infó ezekről,utána kell keresni jó alaposan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!