Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan csináljak Nezumi...

Hogyan csináljak Nezumi cosplay-t? (No.6)

Figyelt kérdés

Szeretnék Nezumi cp-t csinálni, mert nagyon megtetszett és viszonylag könnyű is. Még soha nem csináltam semmilyen cosplay-t ezért, szeretnék segítséget kérni.

Gondoltam, kéne hozzá egy szürke, vagy kékes kontaktlencse. Honnan rendeljek? Tudtok ajánlani, olyat ami "megbízható"? A ruhák, nem nehezek, de mit gondoltok elég ha megveszem? Vagy az úgy nem igazi cp? A sminkkel nem lesz gond, az könnyű. És a fő kérdés a paróka. Ha rendelnék szintén honnan? De nem jó a saját hajam, ha beszínezném kékre? Elég hosszú hajam van, de egyébként is akartam frufrut vágatni. XD

Köszönöm a segítséget és azt hogy végig olvastátok. :)

16/L

2014. aug. 4. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, én mindig Shiont akartam cosplayezni :D

Kontaktlencsét annyira nem tudok ajánlani, az optikában érdeklődj szerintem, mert a rendeltek sokszor bajt okoznak, egyik cp-s ismerősöm egy hétig járt napszemüvegben miatta. A ruhákat tökéletesen elég, ha megveszed, egy ennyire "hétköznapi" cosplaynél senki nem váárja el, hogy te varrd meg. Kell majd egy bőrkabát ilyen stílusban, meg a jellegzetes hatalmas sál-köpenyszerűség, arra jó lehet egy nagy darab anyag. Egy sárga felső, egyszerű, meg világosbarna katonai nadrág bakanccsal, az se túl nehéz. A smink tényleg nem okoz fejfájást majd, a haj már más kérdés: Szerintem parókával sokkal jobban meg lehet oldani, mert Nezuminak nem olyan kék haja van, mint mondjuk a Free!-ból Reinek, amit könnyű elérni hajszínezővel, inkább az a szürkéskék, mint Toukának a Tokyo Ghoulból... Paróka szerintem jobb megoldás lenne rá, de mindenki tudni fogja ki vagy, ha más árnyalatú kék hajjal jelensz is meg :)

Ui.: Nem tudom, az IKEA-ban lehet-e még kapni, de szerintem még vannak életnagyságú plüss egerek. Egy olyat pár öltéssel a válladra varrsz és tökéletes az összkép :D

2014. aug. 4. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon ne várj normális válaszokat cp kérdésre. :D (Ha csak nem Naruto, Bleach stb...)

Amúgy e-bayről rendelni a leggazdaságosabb szerintem, és szinte minden animés onnan szokott. Kontaklencsét meg eyeluver-ről.

2014. aug. 4. 13:06
 3/8 A kérdező kommentje:

#1. Köszönöm szépen a válaszod! :) Az egeres ötletért pedig hálás vagyok! és igen, ez tényleg elég egyszerű cp, pont ezért választottam, de eredetileg Ken-t akartam a Tokyo Ghoul-ból, csak kezdő szinten, még nem akartam ilyen nagy fába vágni a fejszém. XD

#2. Ehhez képest te is, és az első is normális választ adott, és végül is, megkaptam a segítséget szóval köszönö neked is.:)

2014. aug. 4. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:

2. Vagyok.

Igen-igen meg is lep, csak sokszor látom az animés kérdéseknél az ellenszevet. Ám csak azért írtam ezeket az oldalakat, mert azt kérdezted honan rendelj. Természetesen így is meg lehet oldani, ahogy az első írta... és jobban meg is éri. :D

2014. aug. 4. 21:14
 5/8 A kérdező kommentje:
vannak még normálisak is mint te:D köszi tényleg:)
2014. aug. 4. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:

#1 vagyok :)

Óóóó Kaneki szívem, őt de jó lenne egyszer :D Mondjuk annyira nem nehéz ő se, ha nem akarok a kagunéjét is hozzácsapni, mert akkor már komoly projekt. De ha a maszkot meg tudod csinálni, a ruhái már elég változóak, és akár csinálhatod a régi kis sweetheart Kanekit egy orvosi szemfedővel kis pincérruhában :) Azért maradj Nezuminál, de ha később erre adnád a fejed, akkor csak tippeket mondok.

Egyébként én nem látok annyi negatív kommentet animés kérdéseknél, bár elkéne neki egy külön topic a szórakozáson belül, de nem látok annyi utálkozást mint régen.

2014. aug. 4. 22:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Hihi. Köszi :) Egyszer, mindenképp megcsinálom!:) Hát igazából én úgy gondolom, hogy amíg a kérdés "normális" (és a válaszolók köcsögök XD) addig nem érdekel ha valaki bepofázik valamit. :D
2014. aug. 6. 15:23
 8/8 A kérdező kommentje:
De szerencsére, általában normális válaszokat kapok, pedig már sok animéset kérdeztem :3 pl most is:3
2014. aug. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!