Iskolakezdésre milyen ruhákat vegyek? (9. osztály)
Évnyitóra body-s ingem van egy combközépig érő szoknyával (egyáltalán nem ribis), kb. 10 centis magassarkúval. (+nyakkendő, kitűző) Így jó lesz?
Hétköznapokra viszont tanácstalan vagyok. Fizetős suliba megyek, szóval szerintem drágább ruhákba fognak járni. Hol vásároljak, ha nem akarok sok pénzt költeni, de szép, divatos és ízléses ruhákat szeretnék?Iskolatáskának már van 1 bőr puma oldaltáskám, meg vannak nagyobb kézitáskáim, de szerintem nem oda való, szóval az is kell új, meg van 1 budmil hátizsákom. Ez így jó?
Ruhákat hol vegyek? Kellene bőrkabát, bakancs, tetszenek a nyári csizmák is, meg azért szeretnék alapdarabokat is venni (csőnadrágok pólók, kardigánok)
Gólyabálra mit vegyek? ( max. 5000 körül szeretnék egyberuhát )
Hát a 10 centtis magassarkú 14 éves létedre nem ribis hanem ku.rvás én azt kihagynám...
A többit neked kell tudni én inkább a kényelemre mennék rá...
Köszi a válaszokat.:) A cipő lehet tényleg túlzás,még átgondolom.
2.: Megmagyaráznád, miből következteted, hogy felszínesen látom a dolgokat?
" Hétköznapokra viszont tanácstalan vagyok.
Fizetős suliba megyek, szóval szerintem
drágább ruhákba fognak járni. "
Ezzel indokoltad meg a kérdésed. Pedig ez nem indok rá. (nem bántasból írom). Azért, mert a többiek így öltözködnek , neked nem kell.
Én is ilyen voltam, a tökéletest akartam mutatni (mert azt hittem amúgy kevés lennék), de ez fárasztó és rájöttem, hogy felesleges. Aki barátod lesz, azt nem fogja érdekelni milyen ruha van rajtad! És nyugi azért mert éppen nem a legdivatosabb homokszínű bakancs van a làbadon, hanem egy sötétbarna, azért nem leszel kiközösítve. Amúgy meg lehet ezt oldani "okosba" :) Nálam nincs pénz ruhára (amit megkeresek az a szalagavatómra+ballagásomra lesz), így erősen meg kell gondolnom, hogy mit veszek. Turiból és netől vásárolok a legtöbbet és sokszor megdícsérik a külsőm. Nem a szép ruha teszi az embert (bár jól mutat kétségtelenül). :)
Én már 11.-be megyek, de 13 centis a cipőm amiben valószínűleg évnyitón is leszek. Nem ribis, ha nem olyan cuccokkal párosítod meg ilyenek.
Drága ruhák vs. nem sok pénz, ez kicsit ellentmondásos. A stílusodtól is függ, ha Pesten laksz akkor Szputnyik shopban nagyon jó táskák meg egyebek vannak, és most érdemes mindenhol szétnézned, 9000 helyett 4000-ért vettem egy nagyon szép felsőt hétvégén, minden le van árazva most ami majd őszre kellhet. Gatyát én a Tally Weilj-ben szeretek venni, mert a szára nem jár ki a bakancsból. Cipőt általában Vanst vagy Martenst hordok, de azt igazából mindegy, hol veszel.
Gólyabálra megintcsak Tally, 4000ért vettem a kedvenc báliruhám leárazva :)
Szputnyikot szerintem is nézd meg, viszont Tally, New Yorker,C&A, stb helyett én a Zarát (kedvenc), Stradivatiust, Pull and Beart ajánlom (esetleg Promod, Mango).
Nem tudom mennyire a te stílusod, de egy-két blézert is érdemes beszerezni, pólóval,bakanccsal, vagy elegánsabban is nagyon csinos tud lenni.
Cipőnek szerintem se magassarkút vegyél, hanem loafert, vagy balerinát, ami máskor, hétköznapokra is oké.
A táskával én is bajban vagyok..
(14/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!