Nektek változott felnőtt korotokra az öltözködési stílusotok?
Figyelt kérdés
27 vagyok, egy éve dolgozom rendes helyen(előtte egyetemre jártam), és mióta dolgozom, tök máshogy öltözöm szabadidőmben is.
Munkába egybe részes nyári ruhákat hordok, és szoknyákat toppal. És már azt vettem észre, hogy ha a boltba megyek csak ki (Bp), akkor sincs rajtam soha a régi farmer rövid nacim, vagy a színes gatyáim vagy a miniszoknyáim (azok a nyári típusúak).
Próbáltam felvenni őket, de kellemetlenül érzem magam bennük, pedig jók rám:)
Megöregedtem?:) És ez a változás természetes?
2014. aug. 1. 15:56
11/12 A kérdező kommentje:
"egyébként meg nezzetek körbe, a legtöbb felnőtt is úgy öltözik mintha tizenéves lenne"
mondjuk biztos rossz körökben mozgok, ha a tinik a kerületben nem kosztümben járnak suliba:D
2014. aug. 3. 18:21
12/12 anonim válasza:
utoljára akkor jártak a környezetemben a nők kosztümben amikor bankban dolgoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!