Miért hord ilyen sok lány/nő (majdnem biztos) hamis Louis Vuitton táskát?
Én nem hordok, így csak tippelni tudok. Például elképzelhetőnek tartom, hogy nem is tudják, hogy a táska, amit megvettek, egy nagymenő márkának a koppintása, egyszerűen csak megtetszett nekik. Ez továbbvezethető: azért vették meg mások, mert látták, hogy sok lánynak van ilyenje, elterjedtnek, divatosnak találták.
Lehetséges az is, hogy figyelmetlenek voltak és annyira nem értenek a márkákhoz, így úgy gondolták, másnak sem fog feltűnni, hogy a táskájuk nem eredeti. Mivel viszonylag divatosan öltözködnek, úgy gondolhatják, hogy "kinézhető belőlük", hogy a táskájuk eredeti.
Ott van az is, hogy lehet, naivan azt gondolták, olcsón eredetihez jutottak.
Sok oka lehet, de szerintem legkézenfekvőbb, hogy nem gondolták túl a dolgot és megvettek egy táskát, ami tetszik nekik.
"Nincs viccesebb mint bkv-n nyomorogni látni olyan embereket akiknél ilyen táska van:-D"
Én mondjuk nem szeretem a Vuittont, de sok márkás táskám van. Külföldön élek, de amikor itthon vagyok, szinte kizárólag tömegközlekedek. Pont mindenki magasról tojik rá, hogy milyen táskám van vagy órám stb., és ez így van rendjén.
"Az meg a világ legrosszabb dumája, hogy poooooont a luxusmárka fazonja tetszett meg nekik"
Én simán elhiszem, hogy így van, hiszen (jó esetben ugye) az eredetit is ezért veszik meg (legalábbis én, de lehet, hogy kisebbségben vagy naív vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!