Megvegyem az 1 mérettel nagyobb cipőt?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam a Dechatlonba egy nagyon szép Adidas cipőt , és sajnos csak 45-ös és 40-es volt belőle.Felvettem megpróbáltam de anyám mondta h nagy ez így,meg kicsit azért én is éreztem,Hétfőn megint megyünk oda azon gondolkozok ,hogy el hozzam ,vagy hagyjam ott,bár lehet már nem is lesz,mert akciós is.De olyan szép ,meg anyám meg apám tuti nem engednék meg ,mindig is vita van cipővásárláskor,vagyis most csak a méretről,de az is lehet,hogy Hétfőn lesz egy 44-es valami csoda folytán2014. aug. 1. 02:46
1/5 anonim válasza:
Azt olvastam, megvegyem-e az egy méterrel nagyobb cipőt. :D
Na, viccet félretéve. Nem hiszem, hogy lesz belőle nagyobb, de nem árt rákérdezni. Vagy még megkérhetitek az eladót, hogy nézze meg a számítógépben, hogy melyik Decathlonban van kisebb méret. Mi múltkor legalábbis ezt csináltuk, csak ott az volt, hogy adtak egy telefonszámot, meg a cipő kódját, és felhívtuk a másik üzletet, és gyorsan lefoglaltattuk.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a Dechatlonban hogyan működik, de a Deichmannban már jártam így. Ha az ország egy másik üzletében van méret akkor átszállítják neked. Szerintem kérdezzétek meg az eladót, hogy lehetséges-e ilyesmi. Én nem venném meg, mondjuk hosszasan gondolkoznék rajta...., de nem használnám sokszor, ha nem lenne kényelmes és mivel nagy, így ez könnyen előfordulhat.:) Esetleg nézz körül más boltokban is, hátha találsz hasonlót vagy szebbet. Én a múltkor fekete balerinát kerestem évzáróra, de nem találtam sehol és egy kínaiban találtam olyat, ami gyanúgy nézett ki mint a korábbi ccc cipőm és olcsóbb is volt. Persze, nem ugyanolyan a minőségük, de nem használom sokat, kibír egy évet. Nyilván, cipőből nem éri meg gagyit venni, ha mindennapos használatra veszed, bírnia kell és kényelmesnek kell lennie, de szerintem körülnézhettek más üzletben is, ha nem csak a Dechatlon jön szóba.
3/5 t_GaRami_a válasza:
Hmm, ez fura. Én is métert olvastam. Ha legfeljebb nem lesz kisebb, esetleg belenősz, ha nő még a lábad. Hány éves vagy? Esetleg nézz még körül, hátha van, valami másik, ami tetszik.
4/5 A kérdező kommentje:
Néztük máshol is de nem találtam olyat amit tetszett volna,egyébként 17 éves vagyok.
2014. aug. 1. 03:54
5/5 t_GaRami_a válasza:
Akkor valószínűleg nem nő, szóval ja, meg kéne kérdezni, hogy tudnak-e hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!