Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az alábbi öltözködések hülyén...

Az alábbi öltözködések hülyén néznek ki, vagy lehet így hordani?

Figyelt kérdés
Fekete nejlon harisnya + fekete rövid szoknya, a másik, rövid szoknya + egy inget rákötök a derekamra.
2014. júl. 31. 22:53
 1/7 anonim válasza:
az első variációt szoktam hordani, a másodikat csak ezért nem mert nincs ingem de szerintem az is jól néz ki együtt:)
2014. júl. 31. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Az mit jelent, hogy egy inget rákötsz a derekadra?

Amúgy nem értem, miért jó fekete harisnya a fekete szoknyához. Szerintem ez nagyon amatőr, kezdetleges, antidivatos. Nem disznóságból mondom, de nem árulkodik az ilyesmi nagy stílusérzékről. Ez legalább annyira néz ki jól, mintha felvennél egy rózsaszín szoknyát rózsaszín harisnyával. Brr.

L22

2014. júl. 31. 23:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszi a velemenyeket:)
2014. júl. 31. 23:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Mintha egy pulcsit rakotnek a derekamra, csak ez ing. Erted?:)
2014. júl. 31. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Értem, de az miért jó? Sehogy se néz ki jól.
2014. júl. 31. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
2. pont ezek most a divatok lehet neked nincs nagy stílus érzéked, kérdező igen jól nézzki a pink szoknya pink harisnya nyílván nem de a fekete igen és az ing is
2014. aug. 1. 03:14
 7/7 anonim ***** válasza:

ing szoknyával borzasztó slampos. ha rövidnadrágra kötöd rá, az legalább nem röhejes, bár hogy mi értelme van, azt nem tudom, még csak nem is divat. de szoknyára ne kösd, az igénytelen.

a fekete harisnya fekete szoknyával meg tényleg szörnyen parlagi.

2014. aug. 1. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!