Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télen-nyáron fehér bőrhöz,...

Télen-nyáron fehér bőrhöz, sötétbarna hajhoz és szemhez milyen színű ruhák állnak jól?

Figyelt kérdés
Nemrég olvasgattam arról, hogy 4 típusra - tél, ősz, tavasz, nyár - osztják az embereket bőrtónus, szem- és hajszín alapján, de amikor utánanéztem több oldalon is, kicsit össze-vissza eredményeket találtam. Nyilván nem egy cikk alapján fogok öltözködni, de egy kis segítség sosem árt.:)
2014. júl. 29. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Barna hajad miatt a bronzos és arany árnyalatok jók lennének, a világos bőrödön pedig aranyos lenne a rózsaszín. :)
2014. júl. 29. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Na ezek az évszaktípusok a legnagyobb marhaságok, szerintem én egyikbe se passzolok. :D

Ehhez egyébként kevés ennyi infó, mert kék és kék között is van különbség. A te árnyalataid is lehetnek mindenfélék, és ez minden másra is igaz. Lényegében nem létezik olyan, hogy valakinek semmilyen módon nem áll jól egy szín - legfeljebb nem az az árnyalat.

Legegyszerűbb, ha próbálgatsz. Ha más nem, csinálj néhány képet természetes fényviszonyok között és nézd hozzá valami képszerkesztőben a színeket. :D Vagy menj el egy üzletbe és próbálj fel mindenfélét.

Hasonló adottságokkal az a tapasztalatom, hogy az élénk, neonos színek nem igazán állnak jól a pirosat leszámítva. A kicsit tompább árnyalatok és a földszínek jobbak, gondolom elég kontraszt van a fehér bőr és a sötét haj, szem között, ha a ruha nagyon élénk, az már sok a jóból. De lehet nálad meg pont nem ez a helyzet. :D

2014. júl. 30. 09:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen a kombóm. Én is jópár blogot néztem..., meg magam is tapasztaltam, h mi áll jól vagy sápaszt...

hordj: fehér (ne legyen tört fehér ha lehet), királykék, vörös, fenyőzöld, lila, erősebb rózsaszín, földszínek pl. bézs, fekete, citromsága az erősebb árnyalatokat válaszd inkább az arcod köré. Am valószínűleg tél típusú vagy(90%), így láthatatlanban nem tudom megmondani.

kerüld az arcod környékén mert sápaszt. narancssárga, pasztell színek, fagyi színek

Remélem segítettem!

:)

2014. júl. 30. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!