Hogy tetszenek ezek a szettek?
2014. júl. 29. 01:48
1/5 anonim válasza:
1 túl sok kiegészítő, maga a ruha meg nem nagy szám
2 itt is rengeteg kiegészítő van
3 erre meg már inkább nem mondok semmit
2/5 anonim válasza:
a kiegszítők legánsak, a ruha inkább lazább. nem megy a kettő össze. nem tetszenek. véletlenül sem vennék fel ilyesmit 18/L
3/5 anonim válasza:
1-2: a ruhák nagyon egyszerűek, de rengeteg a kiegészítő, nem kéne ennyire túlzásba vinni.
3: ha valaki ránéz azokra a sárga ruhákra búcsút mondhat a szemének.
Egyszóval nem.
20L
4/5 csingilingg84 válasza:
Szia! :)
Igazuk van az előttem szólóknak, a kiegészítők halmozva vannak. Az első kettő "szett" színei elmennek, a sárga tényleg zavarja a szememet. Én szeretem a citromsárgát, de nem ezt a rikító fajtát. :)
5/5 anonim válasza:
nekem tetszenek, szerintem így soknak tűnnek a kiegészítők, de felvéve nem lennne túl sok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!