Szerintetek gáz egy lányon a nyakkendő? Mit gondoltok a női nyakkendőről?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 22:41
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem, nő is lehet elegáns egy nyakkendőben egy ízléses fehér blúzzal. /L
2/14 anonim válasza:
Nem tudom....20 év feletti lányon tudom csak elképzelni, de akkor is csak munkába. Nekem úgy vásárolni, sétálni, ebédelni a városban valahogy furcsa, szerintem oda nem illik, de munkába apszolút el tudom képzelni egy egyszerű, elegáns, nem díszített blúzzal.
4/14 anonim válasza:
Én diákoknak a suliba ünnepségekre el tudom képzelni, mivel hogy nekem is kell ott nyakkendő... De felnőtt nőnek csak munkahelyre, és ezen belül is csak irodai munkásnak.
5/14 anonim válasza:
Én néha iskolába is felveszek és sokan meg is dicsérik.
6/14 anonim válasza:
Erre akar azt is valaszolhatnank kerdessel, hogy milyen egy ferfi szoknyaba?
Mert ugyan is gyartanak mar ilyet is, de miert nem latjuk egyiket sem az utcan?Mert hanyigert kapna minden normalis ember.
Amugy szerintem elegge sok ruhavalasztek van a nok szamara nem ertem, hogy miert kell a masik nemtol ellopni?
Amugy ha a ferfi eleganciarol beszelunk valahogy mindig elohozzak a nyakkendo temat ebbol en arra kovetkeztetek, hogy nyilvan azert mert ez az oltozek, kiegeszito a legferfiasabb viselet !
Na most akkor mit is keres egy non?
Felteve ha nem futotest az illeto?
7/14 anonim válasza:
Női nyakkendőről volt szó szerintem.
8/14 anonim válasza:
Akkor mit szolsz a ferfiharisnyahoz kedves utolso.
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Az nagyigazsag, hogy sok homar van a csajok kozott, de ne keruljon egy se a kozelembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!