Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni divatos...

Hol lehet kapni divatos melegítőt, olyat szeretnék, amit akár az utcára is fel lehet venni? Webshopban kapható is jó!

Figyelt kérdés

2014. júl. 28. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem melegítőt eleve ne vegyél fel utcára, max sporthoz vagy otthonra.
2014. júl. 28. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyedül egy fajta melegítő tetszik, de az meg drága. a Victoria's Secret gatyájára gondolok.
2014. júl. 28. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem mindennap akarom hordani, csak otthonra és le lehessen benne menni kutyát sétáltatni, vagy boltba, de mégse egy Nike vagy hasonló melegítő legyen, szóval inkább olyan szabadidő ruha stílusú mint pl. a Juicy Couture-nak van...
2014. júl. 29. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Madaras teszkóban is szokott lenni olyan, ami divatos és tényleg jól is néz ki. De nem mindig, nyilván, mert nem olyan áruház.
2014. szept. 11. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a H&M-ben vettem tavaly, leértékeléskor volt a gatyó 2, a pulcsi 3 kb. Plüss, királykèk.

Kínaiban amúgy mindig van szettben, és külön is.

2014. nov. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!