Hol lehet venni olcsón bikinit?
Figyelt kérdés
olyan 4000Ft alatt szeretném, nembaj ha nem márkás mert nem járok strandra és úgy is csak nyaraláskor venném fel.2014. júl. 28. 15:57
2/4 anonim válasza:
Szerintem is kínai. Én 3000 forintért vettem ott idén egy nagyon szép darabot, kár, hogy még csak egyszer tudtam használni.
A lidlben is szoktak lenni olcsón szép darabok, ha az ember nem ódzkodik attól, hogy ilyen típusú boltban vegyek fürdőruhát, akkor az sem rossz. Illetve a Tescoban az F&F márkánál is jók vannak, leárazáskor főleg, mert egyébként egy kicsit el vannak szállva az áraikkal.
3/4 anonim válasza:
Neten, pl. vatera, teszvesz, apróhirdetések. Ruháknál én még a gardróbcsere.hu oldalt szoktam használni. Ezek még a kínainál és a turinál is olcsóbbak, de persze úgy célszerű választani, hogy meg tudd nézni személyesen és fel tudd próbálni, mielőtt megvennéd.
4/4 anonim válasza:
Ebay :)
Én ott szoktam venni...igaz hogy nem mindig jó a méret
Viszont itt időbe kell megvenni...általában a szállitás 2-3 hét minimum
Angliából 1 hét alatt megkapod..az viszont drágább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!