Mitől lett olyan a nadrágom?
Házibuliban voltam, havernál és ahogy hazajöttem az egész nadrágom ilyen sárgás földbarnás színű volt hátul. Eredetileg fehér
(beszarós poénok egy ideig viccesek, de csak mértékkel. :D)
A buli ilyen grillezős dolog volt, utána meg zene, tánc, pia, miegyéb. Szabadtéren volt megrendezve, és hajnali 2 körül eleredt az eső. Akkor bevonultunk, és kissé le is ült a dolog. 3 körül elmentünk aludni. Nem rúgtam be, meg ilyesmi. Nem sokat ittam. Fogalmam sincs mitől lett olyan a nadrágom, amilyen. Egyik haverom csúnyán kész volt, őt végig kellett támogatnom a sáros kerten, csak arra tudok gondolni, de akkor nem értem, a pólóm meg a nadrágom eleje nem olyan. Egyébiránt ötletem sincs, meg észre sem vettem a dolgokat, amíg le nem vettem a nadrágom. Tudom, kevés adat... De hátha, nagyon érdekelne. Ötlet esetleg, hogy mitől lett olyan?
(Képet nem tudok csatolni, már mosásban van. Ha nem jön ki belőle, akkor csatolok majd.)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!