Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tegnap láttam a Westendbe egy...

Tegnap láttam a Westendbe egy srácot! Amit viselt ruha szerintetek miféle stilust képviselt?

Figyelt kérdés
Szűk nadrág, magasszárú nike cipő, lila öv (szegecses), fekete fehér kockás ing, csikos pulcsi, nagykeretes fekete napszemüveg, és baseball sapka (Fullcap)
2010. jan. 10. 18:28
1 2
 11/14 anonim válasza:
vagy bmx-es, deszkás.mostanában ők is szoktak ilyeneket hordani.a halya rövid volt vagy hosszú?
2010. márc. 2. 19:39
 12/14 anonim válasza:
*haja
2010. márc. 2. 19:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen emosokkal meg tecktonikosokkal van tele az ország... -.- fullcapet meg a rapperek hordtak eddig, mostmár mindenki felveszi, de csak divatból... ja és a bőgatya mindig divat lesz a hip hoposoknál! Már csak azért is mert eddig én egyszer sem láttam szűkgatyás rappert, barátomon is nagyot néznék ha felvenne egy ilyet, mert nem ezt a stílust képviseli.. :S
2010. ápr. 24. 22:38
 14/14 anonim válasza:
BMX
2010. máj. 2. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!