Szerintetek merjek felvenni szoknyát ilyen undorító lábakkal?
Figyelt kérdés
Figyelem, a képek sokkolóak lehetnek :D
Próbáltam borotválni, próbáltam epilálni, de a végeredmény mindig ez lesz. Ha egy ideig nőni hagyom a szőrt, és akkor leepilálom, akkor még egész tűrhető egy ideig, de nem növesztgethetem állandóan.
Már arra is gondoltam, hogy az egészet lekenem a francba alapozóval, de akkor naponta használnék el egy tubust.
Tudom, hogy csúnya, az a kérdés, hogy mennyire.
Ti mit gondolnátok, ha ilyet látnátok, illetve ti mit tennétek a helyemben?
Annyira szeretnék végre mást is hordani a hosszú nadrágon kívül :(
Kulturáltan fejezzétek ki a véleményeteket kérlek!
16/L
2014. júl. 26. 17:07
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
Érdekes mert nekem akkor ilyen, ha epilálom vagy gyantázom, de borotválással nem. Rendesen hidratálod a bőröd, jó minőségű borotvát használsz? Érdemes szőrtelenítés után leradírozni a bőrt, utána meg jó alaposan hidratálni. Esetleg használhatnám valamilyen gyulladáscsökkentő szőrtelenítés utáni krémet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!